fbpx

A belső gondolatok ereje

Szerző: | márc 22, 2023 | Elme

🧐 A BELSŐ GONDOLATOK EREJE

A sorsunk nagyban függ a szánktól 👄.

Ha negatív dolgokat beszélünk magunkról, a házastársunkról, a gyerekünkről, a jövőnkről, az meg is valósul. Pl: „😞 ez sosem fog nekem sikerülni. 🥺 Én nem vagyok elég ügyes ehhez.  😩 Tuti elkapom ezt a betegséget. 😪 Sosem leszek többé boldog. ”

Amikor ilyeneket gondolsz és kimondasz, akkor jogot adsz a dolgoknak, hogy megvalósuljanak. Prófétálsz a jövődről. Behívod az életedbe azt, amit kimondasz.

Tehát mielőtt állítasz valamit, győződj meg arról, hogy tényleg azt akarod.

„Olyan magányos vagyok. Nem hiszem, hogy van valahol a világban egy társam. Nem hiszem, hogy valaha is találkozom vele.” – Meghívót küldesz a magányosságnak, hogy jöjjön be!
vagy
„Ez a munka nekem nem megy. Nem nekem való. Én senkit nem tudok meggyőzni semmiről.” – Ezzel biztosítod, hogy a beszéded gyenge és jelentéktelen legyen mások számára.

„Olyan ráncos és kövér vagyok, tele narancsbőrrel. Soha többet nem vehetek fel két részes fürdőruhát.” Ezzel meghívót küldesz az öregségnek: Isten hozott itthon!

🥺😩😪 Negatív kijelentésekkel nehézségeket, problémákat, fájdalmas csalódásokat hívsz be az életedbe.

Változtasd meg a meghívóid címzettjeit! Kezdj el új mondatokat kimondani! 

🙃😊😉 Ez egy nagyszerű évem lesz! Jóindulattal fogok találkozni mindenhol. AZ emberek szeretni fognak engem. Egészséges leszek, és elérem a céljaimat a munkámban!

😁 Tereld a szavaidat 👄 a helyes irányba! Légy ura annak, amit gondolsz és kimondasz! Ezzel ura leszel az életednek, a jelenednek és a jövődnek. Így fogsz igazán messzire eljutni!

Szeretettel,

Barbi 🧡